Online Hry

Tentlan World of Tanks Travian Forge of Empires War Thunder My Free Zoo

Zapoj se do obrovského boje a veď kupředu svou četu proti pěchotě, obrněným vozidlům a letadlům, která proti sobě bojují na nejznámějších bojištích druhé světové války. Vytvoř si účet, stáhni hru a po přihlášení můžeš okamžitě začít hrát.

Uvítá tě výběr z 5 kampaní: zvolíš bitvu o Moskvu, která je součástí operace Barbarossa? Nebo tě láká teplo a slunce pouště a pustíš se do bitvy o Tunisko? Anebo raději vtrhneš do Normandie v Den D jako invazní síla? Můžeš také bránit Stalingrad nebo zkusit dobýt Berlín, je to na tobě. Vyber si kampaň a pokračuj dále. Svůj výběr můžeš pak kdykoli změnit z hlavního menu.

Poté zvolíš, zda chceš patřit ke spojencům nebo k sílám Osy, a už můžeš vtrhnout do boje.

Cestou nezapomeň vyzvednout svou denní odměnu za přihlášení. V boxech se nachází XP boostery či různé extra ceny. Poté se přihlašuj každý den, bojuj, a vylepšuj své denní odměny.

Teď už jsi na frontě, tak nezahálej. Absolvuješ tutoriál, který tě naučí vše potřebné. Naučíš se střílet, házet granáty, budeš znát všechny prvky ovládání. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

Poté už veď četu svých vojáků přímo na frontu, utkej se online s ostatními hráči, sbírej zkušenosti. Plň různé bojové úkoly a získávej zasloužené odměny.

Následně za ně můžeš vylepšovat své osobní vlastnosti, vlastností svých vojáků či navyšovat jejich počet v bitvě. Získávej obrněná vozidla, vylepšuj také jejich vlastnosti a dělej vše pro vítězství. Odemykej nové zbraně a vylepšuj je, abys zvětšil svou palební sílu. Navštívit můžeš také obchod, kde lze zakoupit vynikající herní předměty, zbraně, boostery. Vybav se prémiovým účtem, využívej zkušenostní booster a postupuj vpřed rychleji.

Hlavně nesmíš zastavit. Akce, střelba, online boj na slavných bojištích druhé světové války, obrněná vozidla a mnoho dalšího. To je online hra Enlisted.

Podobné Hry